اطلاعات

تلاش جهت سرسبزی ایران زمین

اطلاعات

تلاش جهت سرسبزی ایران زمین

تخم مرغ و چشم ها

تخم مرغ غذای شناخته شده‌ای است که نه تنها یکی از باکیفیت ترین منابع پروتئینی است بلکه تمامی ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن انسان را دارا می‌باشد.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران، تخم مرغ غذایی است که از نظر کیفیت بعد از شیر مادر در رتبه دوم قرار می‌گیرد. مصرف یک تخم مرغ در روز به حفظ سلامت چشم‌ها کمک می‌کند و اگر تخم مرغ با ماده «لوتئین» که رنگ دانه زردرنگ در زرده تخم مرغ است(در ‌ذرت و هویج یافت می‌شود) غنی شده باشد می‌تواند از بروز نابینایی نیز پیشگیری کند.
تجویز زرده تخم مرغ دارای عوامل ایمنی زای ضد کاندیدا در بیمارانی است که دچار اگزما و آلزایمر بوده و در بهبود آنها تاثیر فراوانی دارد .
غنی سازی تخم مرغ با اسیدهای چرب غیراشباع موجب افزایش مقادیر این مواد در رژیم غذایی روزانه افراد می‌شود و موجب پایین نگه داشتن سطح تری گلیسیرین خون می‌شود.
آنچه که همیشه در مورد تخم مرغ در ذهن متصور می‌شود خاصیت تغذیه‌ای آن است. لیکن تخم مرغ دارای اثرات دیگری نیز می‌باشد که این ماده پروتئینی با ارزش را از سایر مواد غذایی مجزا می‌سازد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد